Funalia uitvaartverzekering

Een sterfgeval binnen de familie is een emotionele gebeurtenis. Afscheid nemen is moeilijk.

Met de Funalia uitvaartverzekering regelt u uw afscheid op voorhand. U bespaart uw naasten een hoop zorgen en onnodige financiële kosten. Zo komen ze niet voor verrassingen te staan.

Vandaag kost een uitvaart gemiddeld tussen 3.000 en 6.000 euro. In de toekomst zal die prijs nóg hoger liggen. Dergelijke hoge bedragen kunnen de meeste mensen niet zomaar neerleggen. Daarom is het verstandig om er op tijd bij stil te staan. Bovendien bent u zeker dat uw laatste wensen worden gerespecteerd.

Funalia is een levenslange overlijdensverzekering van tak 21. Dit product wordt gewaarborgd door het Garantiefonds op basis van de beschermingsregeling die geldt voor tak 21 producten. Deze treedt in werking indien AG Insurance in gebreke is gebleven en bedraagt momenteel 100.000 euro per verzekeringsnemer per verzekeringsmaatschappij. Voor het eventueel surplus wordt het risico gedragen door de verzekeringsnemer.

Uw voordelen

  • Uw uitvaart is betaald
  • Vrije keuze premiebetaling
  • In alle gemoedsrust
  • Vrije keuze begrafenisonderneming
  • Geen medische acceptatie vereist
  • Kinderen zijn mee verzekerd

Voor dit product gelden uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden alsook een wachttijd van 2 jaar. De juiste omvang is terug te vinden in de algemene voorwaarden.

Loading...
Loading...
We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. De toestemming die u geeft door op 'Akkoord' te klikken geldt voor alle websites van AG Insurance. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.
Meer weten
Opslaan...