close Hebt u vragen over dit formulier of wenst u toelichting ?
Contacteer ons dan op het nummer 02/775.34.10 tussen 9 en 17 uur.

Aanvraag polis

Dit informatief document bevat de gegevens die u invoerde bij de aanvraag van een Funalia uitvaartverzekering. Dit document is geen offerte en engageert u, noch de verzekeringsmaatschappij om een contract te ondertekenen.

Binnen enkele dagen ontvangt u – op het adres dat u online hebt ingevuld in het aanvraagformulier – het inschrijvingsformulier met alle kenmerken van uw Funalia uitvaartverzekering.

U kunt uw polisaanvraag afdrukken door te klikken op het icoontje bovenaan het scherm. Om te verlaten, klik op het kruisje.

Gegevens

 
 

Leeftijd bij onderschrijving maximum 74 jaar voor maandelijkse en jaarlijkse premies en 99 jaar voor eenmalige premie.


 

Verzekerde

 
 
 
Het te verzekeren kapitaal wordt bepaald met schijven van 500 EUR. De schatting van de uitvaartkosten conform uw wensen werd dan ook afgerond naar de eerstvolgende schijf. Niettemin heeft u de mogelijkheid dit bedrag te wijzigen.
* Verplicht veld
Aanvraag polis

Premie berekenen

Deze service is momenteel niet beschikbaar, probeer later opnieuw aub.
Loading...
Loading...
We gebruiken cookies om: klantenervaring te optimaliseren, gepersonaliseerde informatie te bezorgen en het delen van info op sociale media mogelijk te maken. De toestemming die u geeft door op 'Akkoord' te klikken geldt voor alle websites van AG Insurance. Lees ook ons cookiebeleid en onze privacyverklaring.
Meer weten
Opslaan...